Dragi ljudi,
Nova sam ovdje

.... nabasala nekom uguglanom čarobnom rečenicom
Forum je divan, kao da sam došla doma. Svih tih divnih stvari i čudesa što i mene "drže".
Mazdoll, ovo što si napisala, potpisujem! Od riječi do riječi. Radim od jutra do sutra, obitelj i obaveze a što ostane, toliko je kratko da postanem luda i frustirana. Uglavnom se hobija hvatam vikendom. E, al u vikend moraš strpat sve, i zaostatke kućnih poslova, spiza, robe do krova, pegle, prašine i ribanja, zadaće, finiji ručkić za femili

, psa počastiti jurnjavom po šumi, prijatelji, trač kavice

i.... Šta i? Pa hvataj se ženo svog hobija! Evo, subota već na izmaku a ti pečeš krafne!
I onda dođe ponedjeljak, sve relativno čisto, svi relativno zadovoljni a ja na koljenima ispred
na poslu kojeg, kako je rekla Mazdoll, blago rečeno ne volim! Znam, imamo svi račune, švicarce, kredite i kreditiće, troškove ko kuća, strepnje i one čudesne naše brige gdje ne znaš hoćeš li sutra nać svoje radno mjesto na mjestu ili pred Banskim dvorima, blagodati naše svakidašnje, vrag ih odio....
A stalno sanjam da živim od svog hobija, skromije ali humanije, da šetam psa jutarnjim šumama, berem čajeve po livadama, pijem kavu pod mojom smokvom, za plavim sunčanim stolom, pečem krafne koje su se satima dizale na miru a ne uz moju koračnicu - požurnicu, i kuham što ja želim a ne što mi vrijeme nameće, vrtim svoje kolo od jutra do mraka, čitam svoje knjige zavaljena u ležaljku pod stablima a ne u krevetu, dva reda prije spavanja, sadim i sijem na miru svoje cosmose, vrbene, đirane.....