Dobrodošli, Gost
Korisničko ime Šifra: Zapamti me

kameni pitari
(1 Posjetitelja) (1) gostiju
  • Stranica:
  • 1
  • 2

TEMA: kameni pitari

kameni pitari 29. 01. 2012. 12:17 #1

• jariba
  • Senior Boarder
Picture028.jpg

Picture038.jpg
Zadnje editiranje: 29. 01. 2012. 12:20 : jariba.

Odgovor: kameni pitari 29. 01. 2012. 15:09 #2

• Karmela
  • Senior Boarder
Ovo mi se jako sviđa !!! Ideja je prekrasna !!!
Sljedeći korisnici su Vam zahvalili: jariba

Odgovor: kameni pitari 30. 01. 2012. 10:55 #3

• jariba
  • Senior Boarder
puno hvala Karmela:) puno je ljubavi u njih ulozeno, a i nesto truda:))) inspirirale me stare ograde na selima dalmatinske zagore - suhozidi...

Odgovor: kameni pitari 30. 01. 2012. 21:05 #4

• flekica
  • Senior Boarder
izgleda predivno i efektno... sviđaju mi se takve stvari, potpuno u skladu s prirodom
reci s čim spajaš kamenje? možeš malo opisat kako to radiš?
Sljedeći korisnici su Vam zahvalili: jariba

Odgovor: kameni pitari 02. 02. 2012. 11:51 #5

• jariba
  • Senior Boarder
Naravno Flekice da mogu.. pocelo je otkričem dalmatinske zagore i onim trenutkom kad kao da drugim ocima pogledas svijet oko sebe... fascinirana jednom ogradom zaljubila sam se u "vlašku".. šetnja po jednom starom kamenolomu i kamene ploče, lito i zvizdan upeko... i tako je krenulo.. doma sam došla sa hrpom tih ploca i kesamam malih kamenčića.Imala drvofiks kuci i počela slagati nesto:) naravno , ispalo je jako čudno i ne basa lijepo:) pa sam kupila ljepilo za pločice i sad to ide , mada mislim da bi se dalo jos nekako ali za sada ih tako slažem... kamenčić po kamenčić:) i uživam... nešto ispoklanjala, nešto prodam .. ( to mi spasi ove neradne koma mjesece... )

Odgovor: kameni pitari 12. 02. 2012. 19:55 #6

• Goga002
  • Fresh Boarder
Bože prekrasno ,svaka čast ,meni nikad nebi palo tako nešto napamet ,volim cvijeće pa ga puno sadim a čini mi se da ga bude još više

Odgovor: kameni pitari 13. 02. 2012. 11:57 #7

• jariba
  • Senior Boarder
i ja volim cvice ..vidi se :))) a volim i rukotvorine, pa uvik nesto izmislajm:) hvala ti na lipom komentaru:)

Odgovor: kameni pitari 13. 02. 2012. 16:40 #8

• Goga002
  • Fresh Boarder
O da i ja jako volim cvijeće ali i pletenje iako za sad mi glavna preokupacija traženje namještaj po mjeri za dnevni boravak ,tako da sam pletenje malo zapostavila a cvijeće taman dođe dok ja sredim dnevni, u svakom slučaju kradem ideju sigurno.

Odgovor: kameni pitari 14. 02. 2012. 09:17 #9

• jariba
  • Senior Boarder
Haha, meni je momentalno jedina misao kako do posla... aonda bi mogla i vise toga raditi... sanjam o tome da jednom mogu ziviti od svog rada:))) samo sanjam:)

Odgovor: kameni pitari 14. 02. 2012. 21:48 #10

• Goga002
  • Fresh Boarder
a joj znam kak ti je ,ja sam bez posla godinu i pol bila :(

Odgovor: kameni pitari 17. 02. 2012. 11:16 #11

• EMALEN
  • Junior Boarder
Novopridošla sam iako već dugo pratim rad Stvaraonice. Pitare od kamena radi i moja mama (70 i neka su joj tek), a prošlog ljeta i moj je muž iz dosade napravio jedan pitar za bonsai božikovinu. Moram sve poslikati pa ću objaviti. Muž je kamenčiće sakupljao po plaži a mama je koristila otpatke od benkovačkog kamena jer blizu ima vikendicu. Za sljedeće ljeto spremila je vreću kamenčića za dragog zeta.

Odgovor: kameni pitari 17. 02. 2012. 14:28 #12

• jariba
  • Senior Boarder
kad sam ih tek pocela raditi mislila sam da sam izmislila toplu vodu ... poslje sam shvatil da sam jedna od mnogih... jedini i dalje ne razumijem zasto je tako tesko prodati rad u koji je ulozeno toliko ljubavi i truda...ja moje kamencice skupljam u jednom starom kamenolomu:))

Odgovor: kameni pitari 17. 02. 2012. 14:37 #13

• amalka
  • Expert Boarder
Pitari su super, viđam ih po dućanima, poljoprivrednim, stjerani u kut, jedva sam ih primjetila. Nemoj samo sanjati posao, očito da nešto i radiš. Reklamiranje i prezentacija proizvoda nisu nimalo jednostavni, to je posao, i zapravo si u situaciji da moraš raditi dva posla. Razmaši se!

Odgovor: kameni pitari 18. 02. 2012. 07:35 #14

• DaŠenka
  • Junior Boarder
Hej Jariba, super su ti ovi pitari. Sto puta sam gazila po tim kamenjarima dalmatinskog krša i nikad mi nije bilo palo na pamet napraviti ovo što ti radiš.
Usput, i ja sam ih viđala po jednom vrtnom centru i znam da sam pala u nesvijet jer joj je cijena bila 1000 kuna. Pa ti vidi.....
U pitaru je bila zasađena mala kamelija pa sam mislila da je to barem pola cijene ali vraga
Teta vrtlarica kaže ne, to je cijena samo pitara, to vam je od benkovačkog kamena a on je jako skup i treba dosta znanja i vremena da se to napravi

Jariba, samo naprijed i diži cijenu

Odgovor: kameni pitari 18. 02. 2012. 11:16 #15

• jariba
  • Senior Boarder
amalka radim svasta..pokusavam prezivjeti ove mjesece bez posla i ne upasti u depresiju:) oduvijek sam voljela rukama stvarati nesto... da u pravu si , najteze je , ustvari prodati:) narocito ako prodajes nesto svoje... svi se dive ali u takujin niko ne ulazi:))))
DaŠenka hahaha... neznam koliki su to pitari ni koliko je truda ulozeno u njih ali ima nesto u onoj da sto je cjena veca to se vise budala ulovi na to ... sjetila si me na jednu staru pricu, kad je jedan nas frend ( "u ono doba") dobio cipele u butigu, lipe a jeftine... niko ni da pogleda...prije nego sto je trebao vratiti sve padne mu na pamet i digne im cijenu pet puta, napise - ekskluzivno.... u roku dva dana prodao je do komada.... :) meni se cinilo da je i moja cijena velika ,ali nekako mislim , voljela bi da od tog mogu makar nesto platiti od troskova zivota, pa ipak ne ide:)

Odgovor: kameni pitari 18. 02. 2012. 15:58 #16

• makedonka
  • Fresh Boarder
Jariba pitari su ti prekrasni,samo produzi da radis, sigorno ces prodati,svaki proizvod ima svoj kupac. Ne odustaj.

Odgovor: kameni pitari 18. 02. 2012. 16:18 #17

• jariba
  • Senior Boarder
makedonka hvala ti na podrsci.. radim svakako jer sam kuci i ruke traze da se zaposle.. jos uvijek tragam za gargasama i nadam se kad- tad da cu ih naci i krenuti u nova znanja i ucenja:))))) na mojoj fejs stranici "Posude za cvijece -suhozid" ima tih radova dosta:) prosetala tvojom stranicom i odusevila se

Odgovor: kameni pitari 20. 02. 2012. 20:48 #18

• EMALEN
  • Junior Boarder

Attachment P1000480.JPG not found

Evo prvog pitara mog supruga. Još se nije raspao

Odgovor: kameni pitari 21. 02. 2012. 17:34 #19

• jariba
  • Senior Boarder
EMALEN, nazalost slika se ne da otvoriti... steta bas bi me radovalo vidjeti uradak:)

Odgovor: kameni pitari 21. 02. 2012. 18:55 #20

• makedonka
  • Fresh Boarder
Jariba gledala sam tvoje slike,svaka cas, ti si prava vrednica,radis svasta.
Samo tako nastavi i rezultat nece izostati.
Prolece ce brzo pa i tvoje pitare ce naci nove gazde.
Pozdrav.

Odgovor: kameni pitari 21. 02. 2012. 19:14 #21

• smoki
  • Fresh Boarder
prelijepi su......

Odgovor: kameni pitari 22. 02. 2012. 07:49 #22

• EMALEN
  • Junior Boarder
P1000480.JPG

Popravni.

Odgovor: kameni pitari 22. 02. 2012. 11:16 #23

• jariba
  • Senior Boarder
emalen o dlican mu je ispao pitaric:)) bas lip:) cime on ljepi svoje kamencice?
makedonka drago mi je da si pogledala, a jos draze sto ti se dopada moje svastarenje:)))) evo u Splitu granulo sunce, pa se i volja malo vraca:))))

Odgovor: kameni pitari 22. 02. 2012. 12:39 #24

• EMALEN
  • Junior Boarder
Najprije je lijepio nekim ljepilom, onda sam mu ja pametovala da će kroz to ići i voda i zemlja, pa je iznutra nekako ožbukao pa se sve raspalo. Onda je opet poljepio ljepilom. To je neko bijelo ljepilo, meni izgleda kao za drvo - ali pitar je na okupu.

Odgovor: kameni pitari 22. 02. 2012. 12:42 #25

• jariba
  • Senior Boarder
hahahhaa... ok.. vjerovatno drvofiksom, on zna biti dobar za svasta...:))))

Odgovor: kameni pitari 22. 02. 2012. 13:07 #26

• EMALEN
  • Junior Boarder
Tvoji pitari su super, moj muž mora još puno kamenja polijepiti dok dođe do te faze.

Odgovor: kameni pitari 22. 02. 2012. 13:09 #27

• jariba
  • Senior Boarder
agava9.jpg

mene je do ove faze doveo stres... ali sigurna sam da ima i laksih nacina:)))))) jos jedno hvala:)
Zadnje editiranje: 26. 02. 2012. 15:15 : jariba.

Odgovor: kameni pitari 02. 03. 2012. 20:10 #28

• Goga002
  • Fresh Boarder
Predivan je , svaka čast .

Odgovor: kameni pitari 05. 03. 2012. 08:47 #29

• Marija-Iva
  • Fresh Boarder
Svaka čast na uradku.Mi u Slavoniji baš i nemamo nekog kamenja,na Krndiji ima sivog a na Dilju bijelog trebalo bi pokušat mižda bi se moglo nešto složiti jer ovo tvoje je predivno.

Odgovor: kameni pitari 05. 03. 2012. 12:48 #30

• jariba
  • Senior Boarder
Goga002 hvala, lipo je cutr da ono sto radis jos neko nalazi lipim

Marija-Iva puno hvala ja mislim da se moze bilo koji kamen uzeti.... radis s onim sto imas blizu.... ovdje u DSalmaciji su normalni pitari od oblutaka, ali ja sam jedno setajuci po sumi naletila na stari kamenolom i vidila ove kamene ploce, sakupila i male kamencice ... i od tada sam zarazena:))))
  • Stranica:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.62 seconds